U bevindt zich hier: Startpagina » Reiki

Reiki

Een Reiki-behandeling werkt ontspannend en revitaliserend voor het lichaam en niet te vergeten de geest. Reiki-energie werkt op fysiek, en zeker ook op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
Reiki bevordert de innerlijke rust en ondersteunt bij het bewustwordingsproces.
Reiki brengt evenwicht, balans voor lichaam en geest. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Als ontvanger van de REIKI-behandeling heb je een keuze en bepaal je zelf wat je met de ontvangen REIKI-energie doet. Je accepteert de energie of je accepteert die niet. Heel simpel en eenvoudig.

Reiki werkt door de kleding heen.
Bij de toepassing ervan kan de kleding aanhouden worden.

Er zijn zowel individuele als groepsbehandelingen [meer==>]
als REIKI cursussen niv 1 en niv 2 [meer==>]
.

BOEK:
"Beter door aanraken"

Uitgegeven: 25 oktober 2017

Blessures en ziektes genezen sneller wanneer de patiënt wordt aangeraakt op zijn hoofd, borst, armen, benen en voeten. Dat blijkt uit Brits onderzoek.

Alle patiënten die behandeld worden met de 'aanrakingsmethode', voelen zich duidelijk beter, op lichamelijk én geestelijk vlak. De duidelijkste verbeteringen zijn te zien bij patiënten met de meest ernstige klachten. Professor Helen Leathard meent dat 'genezing door milde aanraking' een vast onderdeel zou moeten worden in allerlei soorten behandelingen. Vooral bij ziektes waar pijn- en stressvermindering noodzakelijk zijn.

Veel ouders passen deze methode onbewust toe bij hun jonge kinderen. Uit onderzoek onder driehonderd patiënten blijkt dat dit echt helpt om pijn te verzachten en stress te verminderen. Het onderzoeksteam benadrukt wel dat de techniek een nuttige toevoeging is op medicijngebruik. Het kan medicijnbehandeling niet vervangen.

Bron: BBC

(c)www.gezondheidsnet.nl

Voor info of aanmelding:
via online formulier [volg link ==>]

of 06 26 136 273